Zoek op plaats:
Gratis inschrijven mailinglist:

Vraag naar opbrengsteigendommen

Opbrengsteigendommen.be is namens diverse (inter) nationale partijen constant en actief op zoek naar aanbod van verhuurd vastgoed in de gehele sector. Een uiteenlopend aanbod komt hiervoor in aanmerking en niet gelimiteerd tot Belgiƫ.

Hebt u verhuurd vastgoed aan te bieden? Dan vernemen wij het graag van u. Wij toetsen dit aan van toepassing zijnde criteria en kunnen snel beoordelen of dit aanbod al direct aansluit op de zoekopdrachten zoals wij die hebben uitstaan.

Hieronder kunt u vrijblijvend uw opbrengsteigendom of meerdere tegelijk aanbieden. Vervolgens bekijken wij dit aanbod nauwkeurig voor u geheel gratis en zonder verplichtingen, waarna we allereerst contact met u zullen terug opnemen over de eventuele mogelijkheden.

Ook als u een opdracht heeft namens een verkopende partij vernemen wij het graag van u. Wellicht dat onze zoekopdracht naadloos aansluit op uw verkopende opdracht.

Indien gewenst kunt u via Opbrengsteigendommen.be een zoekopdracht plaatsen. Wij zijn u ook op dit vlak graag verder tot uw dienst en vanwege het dagelijkse en intensieve contact binnen de vastgoedmarkt komen wij met regelmaat zeer verschillend aanbod tegen. Indien u hiervan gebruik wenst te maken (vrijblijvend en op basis van no cure no pay), neem dan even contact met ons op via het onderstaande formulier of laat uw gegevens achter op onze contactpagina.

U kunt de gegevens vrijblijvend aanbieden via onze contactpagina (per email dan wel telefonisch).

Zoekopdracht plaatsen

Via Opbrengsteigendommen.be kunt u een zoekopdracht plaatsen. Wij zijn u ook op dit vlak graag tot uw dienst. Vanwege het dagelijkse en intensieve contact binnen de vastgoedmarkt komen wij met regelmaat zeer verschillend aanbod tegen. Indien u hiervan gebruik wenst te maken (vrijblijvend en op basis van no cure no pay), neem dan even contact met ons op via het onderstaande formulier of laat uw gegevens achter op onze contactpagina.

Let op:

Makelaars, notarissen en andere professionelen in vastgoed zijn van harte uitgenodigd om met ons samen te werken en om hun actuele aanbod via de bij ons ingeschreven ruim 66.000 internationale investeerders /beleggers onder de aandacht te brengen. Vraag ons naar de voorwaarden: info@opbrengsteigendommen.be.