Zoek op plaats:
Gratis inschrijven mailinglist:

Diensten en mogelijkheden

Verkopen via Opbrengsteigendommen.be

Wij zijn u graag van dienst met de verkoopbegeleiding van uw opbrengsteigendommen. Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee! U kunt met ons contact opnemen via onze contactgegevens.

Aankopen via Opbrengsteigendommen.be

Bent u op zoek naar een specifiek beleggingspand, dan bieden wij een tweetal mogelijkheden:
  1. Ons aanbod kunt u terug vinden onder de rubriek 'Aanbod' op Opbrengsteigendommen.be.
  2. Zoekopdracht; daar waar wij dagelijks contact onderhouden met de vastgoedmarkt zien wij veel aanbod voorbij komen. Vrijblijvend houden wij de markt graag nader voor u in de gaten.
Ons zoekopdrachtformulier kunt u direct downloaden via deze pagina.

Werkwijze zoekopdrachten:
  1. Vraag via ons kantoor vrijblijvend het zoekopdrachtformulier aan.
  2. Geef uw wensen aan en stuur ons het formulier voor akkoord retour.

Sale and Lease Back

Sale en lease back is een financieringsvorm die de afgelopen decennia in het bedrijfsleven, zowel nationaal als internationaal een enorme vlucht heeft genomen. Het biedt de ondernemer de mogelijkheid om 'vooral' bedrijfsmiddelen met een relatief gering kapitaalbeslag te financieren. In plaats van het eigen vermogen te gebruiken wordt vreemd vermogen aangewend om hetzij nieuwe bedrijfsmiddelen aan te schaffen, hetzij bestaande bedrijfsmiddelen liquide te maken.

Opbrengsteigendommen.be vertelt u graag meer over de verschillende mogelijkheden over Sale and Lease Back. Hebt u interesse in de mogelijkheden die Opbrengsteigendommen.be voor u kan bieden of bent u juist op zoek naar een dergelijke constructie als investeringsmogelijkheid neem dan eens contact met ons op.