Zoek op plaats:
Gratis inschrijven mailinglist:

Informatie OpbrengstEigendommen.be

 

Contact informatie
Zo kunt u
OpbrengstEigendommen.be bereiken.

 

Overdrachtskosten:
Bij de aankoop van een opbrengsteigendom dient u rekening te houden met kopers kosten bestaande uit o.a. registratierecht, vaste en eventuele extra aktekosten en ereloon notaris. Bij nieuwe panden kan BTW van toepassing zijn. Binnenkort hieronder een gedetailleerde uitleg en kostenwijzer.


Financieringen:
Het financieren van vastgoed dus ook van opbrengsteigendom is een beroep apart. Dat laten wij dus graag over aan de vakmensen over. Wij hebben voor een selectie gemaakt van enkele hoog aangeschreven specialisten met wie wij nauw samenwerken. Zij zijn het die dagelijks bezig zijn met diverse financieringsaspecten en vraagstukken op het gebied van vastgoed, onze werkwijze en zo nodig creatieve oplossingen aandragen. Een ideale aanvulling dus voor u als beginnend of gevorderd aankoper van opbrengsteigendommen.  Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor (telefonisch dan wel per email) waarna wij u graag vrijblijvend in contact brengen.


Vragenlijst / Enquete:
Teneinde de dienstverlening van opbrengsteigendommen.be te optimaliseren is uw mening voor ons van grote betekenis en bieden wij u graag geheel vrijblijvend de mogelijkheid om deze aan ons kenbaar te maken. Regelmatig plaatsen wij om die reden een actuele vragenlijst op internet waarop u wordt uitgenodigd uw mening te geven. Wij stellen uw medewerking ten zeerste op prijs.

 

Beleggingspanden promotie materiaal
Plaats een opbrengsteigendommenlink of banner op uw eigen website. Op deze pagina treft u ons link- en bannermateriaal aan dat meteen kan worden aangewend.