Zoek op plaats:
Gratis inschrijven mailinglist:

Beleggingspanden.nl bestaat sinds 1998. Door de jaren heen proberen wij onszelf zoveel mogelijk te verbeteren. Wij willen graag met de wensen van bestaande/potentiële klanten mee veranderen, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De meest waardevolle informatie die wij voor het verbeteren van onze website kunnen krijgen is dan ook van u: de gebruiker!

Wilt u kritisch naar onze website kijken en ons informeren over zaken die wij in uw ogen kunnen verbeteren?

Ook zijn wij o.a. actief via Twitter & Facebook, neemt u ook daar gerust eens kijkje.

- Twitter
- Facebook


Referenties

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
4.9 77

Beleggingspanden.nl ontvangt van haar relaties gemiddeld sterren op basis van 77 referenties.

Referentie toevoegen Referentie toevoegen

Beoordeling Terugkoppeling van onze relaties
Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
5.0

Snel en accuraat - op 3 juli 2017 door

Snelle, betrouwbare, accurate heren met een instelling dat niets te gek is! De foto's van mijn pand werden genomen, een week later gingen ze online, binnen 5 werkdagen was het pand verkocht. De heren volgen de e-mails met stukken die nodig zijn en telefoontjes snel en trouw op. Zeer professioneel, ik zal hen zeker aanraden aan anderen die hun pand snel willen verkopen!

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
4.5

Amersfoort/beleggingspand - op 3 juli 2017 door

Snel vlot en professioneel is ons beleggingspand verkocht. Voor herhaling vatbaar!

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
5.0

Vlot en professioneel - op 19 juni 2017 door

Van begin tot eind een zeer professionele en vlotte verkoopbegeleiding ervaren. Plaatsing van de advertentie, bezichtigingen en verkoop waren binnen 2 weken gerealiseerd. Uitermate tevreden met de service van de heren De Graaf en Nuijt.

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
4.5

Verkoop van 2x studio - op 29 mei 2017 door

Alles is goed verlopen.
Van begin tot eind werd alles snel opgepakt en goed afgehandeld. Erg tevreden.

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
5.0

Verkoop Donk 22 - op 20 mei 2017 door

Wij zijn zeer tevreden over de verkoop van het pand. De begeleiding, de onderhandeling, de snelheid, de gemaakte stukken, de service etc.
Er is geen onderdeel wat beter had gekund in onze ogen

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
5.0

Verkoop appartement incl. huurder - op 15 mei 2017 door

De kennis en begeleiding van de makelaar was super. De verkoop was op zeer korte termijn gerealiseerd. Ik zou Beleggingspanden.nl zeker aanraden voor verkoop incl. huurder. Nogmaals onze dank voor alle support.

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
5.0

Verkoop Beleggingspand - op 28 februari 2017 door

Uitstekende service, ik kan iedereen Beleggingspanden aanraden! Ronald Nuijt klasse bedankt! En tegen mensen die twijfelen, gewoon doen zou ik zeggen en vergeet die ouderwetse makelaars...

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
5.0

De website voor beleggers - op 28 februari 2017 door

Alle panden zijn voorzien van cruciale informatie. Ik kan de juiste panden uitkiezen zonder te bellen voor extra informatie. Als ik toch moet bellen krijg ik altijd de makelaar direct aan de lijn en de benodigde stukken zijn meteen verstuurd naar mijn e-mail adres. Top snelheid en zeer nauwkeurig. Ik kijk uit naar volgende transacties.

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
5.0

Zeer kundige begeleiding - op 27 februari 2017 door

De begeleiding die we ontvingen bij de verkoop van ons bedrijfspand was actief en professioneel, vanaf het moment van aanbieding tot en met de overdracht. Veel dank.

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
5.0

Perfect gedaan - op 21 februari 2017 door

Hierbij wil ik Beleggingspanden weer eens bedanken voor de snelle en deskundige afhandeling van de verkoop van mijn bedrijfspand. Verkocht binnen 1 maand supersnelle afhandeling. Bedankt Tobias en Ronald.

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
4.5

Verkoop tweetal appartementen en opslag - op 29 december 2016 door

Begeleiding vanuit beleggingspanden is heel goed te noemen. In eerste instantie dacht ik in zee te gaan met een bedrijf dat slechts voorziet in 't plaatsen van een advertentie op hun site. Echter bleek dat er van zeer actieve begeleiding was bij de verkoop van mijn object. Heel erg aan te raden voor de belegger. Beleggingspanden.nl

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
5.0

Verkoop beleggingspand - op 22 december 2016 door

Ik zou zeggen...gewoon Beleggingspanden.nl. Zeer adequate mensen met kennis van zaken doen.

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
4.5

Adequaat en goede service - op 19 december 2016 door

Aankoop gedaan bij Beleggingspanden.nl. Ik ben zeer tevreden over de goede service en adequate reacties. Het is naar wens verlopen.

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
4.5

Adequaat en deskundig - op 15 december 2016 door

Wij hebben op een voor ons ongebruikelijke manier zaken gedaan met Beleggingspanden.nl. Heb al met diverse makelaars zaken gedaan, maar deze makelaar is duidelijk, adequaat, vriendelijk en heeft een deskundige manier van benaderen wat een verademing is om mee zaken te doen. Ik raad Belggingspanden.nl zeker aan.

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
5.0

Geslaagde Verkoop - op 26 november 2016 door

Langs deze weg willen we Beleggingspanden.nl bedanken voor hun prima bemiddeling tijdens de verkoop van een bedrijfspand. Na een internetzoektocht naar een juiste makelaar, kwam Beleggingspanden.nl als meest responsief en vakdeskundig over. Het pand werd netjes op de website vermeld en door het intensieve netwerk van Beleggingspanden kwamen snel geïnteresseerde. Door de juiste professionele aanpak van Beleggingspanden is in November de verkoop naar ieders tevredenheid afgerond. Chappoo voor de medewerkers van Beleggingspanden. Bedankt en wellicht tot een volgende keer.

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
5.0

Super goede service - op 9 oktober 2016 door

Een paar maanden geleden heb ik besloten om mijn beleggingsportefeuille te verkopen wegens andere toekomstplannen. Ik kwam terecht bij beleggingspanden. Na het eerste gesprek had ik al meteen een goed gevoel en wist dat zij de juiste partij waren om mij hierbij te helpen. Nu een paar maanden later kan ik met vreugde mededelen dat ik gelijk had. Alles verkocht via beleggingspanden! Het hele traject verliep ook enorm soepel vanaf het 1e gesprek tot aan de oplevering. Zeer professionele medewerkers, hele duidelijke afspraken die ook worden nagekomen. De heren Tobias de Graaf en Ronald Nuijt, nogmaals bedankt voor de super goede service!

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
4.5

Scheldestraat 9 te Vlissingen - op 8 oktober 2016 door

Als individuele belegger zijn wij zeer te spreken over beleggingspanden.nl. Via deze site is per saldo een aardig beeld te verkrijgen van het actueel beschikbare aanbod in Nederland. In het bijzonder spreekt ons de benaderingswijze aan: alert en communicatief heel sterk. In tegenstelling tot vele andere partijen op de markt nemen zij consequent en met regelmaat contact op over de gang van zaken. Heel prettig, je hoeft niet achter de informatie aan te jagen, de informatie komt tot je. Al met al dus een heel klantvriendelijke en professionele aanpak die weldadig aandoet!

Object: Scheldestraat 9 te Vlissingen

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
5.0

Scheldestraat 9 te Vlissingen - op 9 september 2016 door

Ik ben zeer tevreden over jullie aanpak, vooral de manier van aanpak spreekt mij aan, direct reageren op mails, telefoons e.d. en niet denken van dat komt nog wel, echt goed!!

Verder natuurlijk niet onbelangrijk de prijs die jullie gerealiseerd hebben daar ben ik zeer tevreden over, en ook het stukje overleg en plan van aanpak is gegaan zoals jullie team het had voorspeld. Kortom ik hoop nogmaals met jullie zaken te doen en nogmaals bedankt.

Object: Scheldestraat 9 te Vlissingen

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
4.5

Maastricht - Haspengouw 18 - op 9 augustus 2016 door

Ik ben heel tevreden over de goede service die ik bij de heer de Graaf heb gekregen. Professioneel en adequaat.


Object: Maastricht - Haspengouw 18

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
5.0

Coevorderweg 2 en 4 te Balkbrug - op 8 augustus 2016 door

Beleggingspanden.nl is een zeer prettige en slagvaardige organisatie waarbij de lijnen kort zijn, en in staat zijn om zeer snel te schakelen. Wat dan ook zorgvuldig gebeurt. Betrokken en betrouwbaar!

Object: Coevorderweg 2 en 4 te Balkbrug

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
5.0

Frankensteeg 10 te Zutphen - op 8 juli 2016 door

Medio december 2009 heb ik samen met Beleggingspanden.nl een eerste transactie tot stand gebracht. De deal was snel gesloten en mede dankzij het snelle en adequate handelen van Beleggingspanden.nl kon een dag later al het transport plaatsvinden. Het snelle handelen en de goede bereikbaarheid van de contactpersonen is in overeenstemming met mijn wensen. Ik ga er vanuit dat wij ook in de komende jaren nog een aantal goede transacties tot stand zullen brengen, SUCCES.

Object: Frankensteeg 10 te Zutphen:

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
5.0

Hoorn 86-88 te Ede - op 8 juni 2016 door

De ervaring die wij hebben met Beleggingspanden.nl is uiterst aangenaam te noemen. Tijdens de onvoorstelbaar snelle verkoop van ons beleggingsobject hebben wij goed contact gehad met Beleggingspanden.nl. Beleggingspanden.nl is een representatief bedrijf met de juiste contacten. Naast ons eigen inbreng zijn zij in staat goed advies te geven en snel te handelen. Zelfs nadat de verkoop was afgerond en Beleggingspanden haar taak had volbracht hebben zij nog contact opgenomen of alles nog naar wens verliep met onze huidige verhuurder. Zij geven meer dan een uitstekende dienstverlening. In de toekomst zullen wij geen zaken meer doen met de "vertrouwde" makelaar om de hoek, maar direct contact opnemen met Beleggingspanden.nl. Onze complimenten voor dit bedrijf!

Object: Hoorn 86-88 te Ede

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
4.0

Loosduinse Hoofdstraat 260 te Den Haag - op 8 mei 2016 door

Het team van Beleggingspanden.nl heeft mij benaderd nadat ik mijn winkelpand op Markplaats had gezet. Eerst was ik zeer sceptisch maar al snel merkte ik dat het team zeer flexibel, snel en accuraat werkt, ze hebben goede foto's van het pand op hun site gezet waardoor de koper een goede indruk krijgt van de buurt en het pand. Binnen 24 uur was mijn winkelpand verkocht. Na de overdracht zelfs nog even een telefoontje om te vragen of alles goed was verlopen. Nogmaals, super gedaan, een top team.

Object: Loosduinse Hoofdstraat 260 te Den Haag

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
5.0

Doelstraat 8a te Zevenbergen - op 8 april 2016 door

Onderstaand mijn ervaringen met Beleggingspanden.nl als intermediair. Omdat ik wilde weten bij wie een bepaald winkelpand in de verkoop stond, maakte ik bij toeval kennis met Beleggingspanden.nl. Ik bezocht hun site en stelde vast dat een en ander er professioneel uitzag. Ook de bemiddelingstarieven waren redelijk. Ik besloot dan ook om mijn verhuurde kantoorpand via Beleggingspanden.nl in de verkoop te doen. Na aanlevering van de benodigde gegevens en foto's stond het pand binnen de korste keren op de site. De reacties waren bovenverwachting. De eerste 2 dagen kwamen er 4 reacties, en binnen 3 dagen was er een voorlopig koopcontract getekend. De verdere begeleiding en nazorg door Beleggingspanden.nl waren perfect.

Ik kan Beleggingspanden.nl bij een ieder van harte aanbevelen. Een professionele organisatie die haar afspraken correct en stipt nakomt. Het aller belangrijkste is echter dat Beleggingspanden.nl op zeer snelle en effectieve wijze een groot koperspotentieel weet te bereiken.

Object: Doelstraat 8a te Zevenbergen

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
5.0

Aelbrechtskolk 29-31 - Wijdesteeg 2-4 te Rotterdam - op 8 maart 2016 door

Mijne Heren van Beleggingspanden.nl,
Ik wil jullie bedanken voor de zeer accurate en prettige begeleiding van de verkoop van mijn panden te Rotterdam. Na kennis gemaakte te hebben bij jullie in Bilthoven met een kopje koffie is de verkoop in een stroomversnelling geraakt. De mooie presentatie van de panden werd tot in de details besproken en aangepast, voor het beste resultaat. Panden werden binnen een maand verkocht!
Alles van A tot Z hadden jullie onder controle tot aan de notaris, nogmaals hartelijk dank.

Object: Aelbrechtskolk 29-31 - Wijdesteeg 2-4 te Rotterdam

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
4.5

Bleijerheiderstraat 40A te Kerkrade - op 8 februari 2016 door

Gezien de site Beleggingspanden.nl de grootste (Nederlandse) website is in de verkoop van panden voor beleggingsdoeleinden is er praktisch voor elk type belegger zowel in binnen als buitenland een geschikt object te vinden (of meerdere). Het contact met u is mij zeer prettig bevallen, gezien ik uiterst serieus genomen ben waarbij ik tevens antwoord heb mogen ontvangen op een forse lijst met vragen. Een goede (volledige) informatie verstrekking geeft de klant (mij) vertrouwen. Tot aan het afsluiten van de verzekering (na het moment van het sluiten van het voorlopige koopcontract) bent u mij van dienst gebleven, wat ik uiteraard zeer waardeer. De goede begeleiding vanuit u, en tevens Beleggingspanden.nl heeft deze koop relatief eenvoudig en tevens snel doen sluiten. Nogmaals hartelijk dank daarvoor.

Object: Bleijerheiderstraat 40A te Kerkrade

Beleggingspanden.nlBeleggingspanden.nl
4.5

Diverse beleggingspanden - Collegiale verkoop - op 8 januari 2016 door

Mijn ervaring met Beleggingspanden.nl is goed te noemen. Een samenspel van een helder dienstenpakket, vaste contactpersonen, snelle service met een overzichtelijke honorering vormt de basis van Beleggingspanden.nl. Ik heb als bedrijfsmakelaar een aantal panden aangeboden via deze site welke een redelijk beleggingsrendement hadden. In een periode tussen de 3 en 6 maanden zijn deze verkocht aan contactpersonen via Beleggingspanden.nl. De toegevoegde waarde van deze site is merkbaar in het aantal leads welke ook handig kunnen zijn voor de toekomst. Landelijke afspraken en uitwisseling van beleggers via Beleggingspanden verhoogt mijns inziens de conversie en de omloopsnelheid.