Zoek op plaats:
Gratis inschrijven mailinglist:
Nieuwsoverzicht

Nieuwsbericht geplaatst op vrijdag 4 november 2005.


Geachte belegger,

In een korte tijd heeft Beleggingspanden.nl zich bewezen als dé marktplaats voor aanbieders en kopers voor beleggingen in onroerend goed.

Ook vandaag kunnen wij u weer een zeer interessante en unieke aanbieding doen. Op het industrieterrein "Hoogeind" te Breda kunnen wij u het volgende object presenteren; een prachtige bedrijfsunit (bouwjaar 2001) met 2 zelfstandige kantoren, aparte voorzieningen en voldoende parkeerplaatsen.

Tevens bestaat de mogelijkheid tot aankoop van 3 soortgelijke (inclusief de gepresenteerde), volledig verhuurde units in dit bedrijven verzamelgebouw.

Beleggingspand:
Minervum 7456 Unit A & B
4817 ZP Breda

Huursom: € 17.300 exclusief BTW per jaar
Koopsom: € 206.000 K.K. ex BTW (te verleggen)
Factor: 11,9

De voorkeur gaat uit naar verkoop als zijnde pakket (3 units samen), waarbij de totale huurinstroom dan € 63.900,60 bedraagt. De details van deze aanbieding(en) zijn vanaf vandaag zichtbaar via onze website, www.beleggingspanden.nl: onder "Breda (nieuw)".

Verder wijzen wij u graag ook op de mogelijkheden van beleggingspanden.nl op het gebied van verkoop. Waarom probeert u ook niet eens dit unieke verkoopkanaal uit en biedt u, volledig vrijblijvend, een van uw panden te koop aan. Uiteraard op basis van 'no cure no pay'. Alleen als wij de voor u juiste koopsom weten te onderhandelen rekenen wij slechts 1% (!) courtage.

Met vriendelijke groet,

Beleggingspanden.nl

Stefan Bassant / Lien Nikken
Business Development

Telefoon: +31-(0)30-225 31 12
Telefoon: +31-(0)30-300 32 27
Fax: +31-(0)30-229 30 73
Email: info@beleggingspanden.nl
Website: www.beleggingspanden.nl

======================================================
Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens
betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen
wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.